Τι κάνει διαφορετική την υπηρεσία μας;

Πολυκάναλες διαδικτυακές πώλησης χωρίς προμήθεια, υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες να χτίσουν και να διαχειριστούν το δικό τους ηλεκτρονικό πελατολόγιο.

Κανάλι πρώτο και πολυτιμότερο η επαγγελματική σελίδα σας στο Facebook, για  να την κάνετε ακόμα καλύτερη , προσθέτουμε κουμπί “Μενού & Παραγγελία” και είστε έτοιμοι για ηλεκτρονικές πωλήσεις.
Κανάλι δεύτερο  Έχετε ένα πολύ ωραίο ιστότοπο… Αλλά για  να τον κάνετε ακόμα καλύτερο, προσθέτουμε κουμπί  “Μενού & Παραγγελία”  για γρήγορες πώλησεις.
Κανάλι τρίτο το δικό σας application- εφαρμογή  σε AppStore και Google Play, για να είστε μέσα σε κάθε smartphone.
Εξειδικευμένες προωθητικές ενέργειες για πωλήσεις μαζικών γευμάτων. Τα μοναδικά All Day Mealz είναι μόνο εδώ!
Δημιουργία και παρουσίαση του μενού αλλά και ειδικών προσφορών με λαχταριστές εικόνες των πιάτων όπου οι πελάτες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν και να επιλέξουν ότι τους κάνει κλικ
Εύκολη εντολή της παραγγελίας: Ο πελάτης συμπληρώνει μονό την πρώτη φορά τα στοιχεία του και… Τέλος.  Κουδούνι! Ήρθε το delivery !

Ακόμα περισσότερα όπως:

Το διαδικτυακό μας σύστημα παραγγελίας είναι φιλικό με τις συσκευές κινητών τηλεφώνων και οι πελάτες μπορούν να παραγγέλλουν από όπου και αν βρίσκονται.
Κρατάμε ενήμερο τον πελάτη σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας του αλλά και για τον χρόνο παράδοσης της.
Το μαγικό κουμπί “Μενού & Παραγγελία”  τοποθετείται και στην σελίδα σας στο Facebook όπου είναι το μόνο στην Ελλάδα που λειτουργεί και στην εφαρμογή του!
Εύκολα και απλά κράτηση τραπεζιού και Προ-παραγγελία για τις κρατήσεις τραπεζιών.
Μεγάλη γκάμα φωτογραφιών πεντανόστιμων φαγητών και δωρεάν χρήση τους ή χρήση των δικών σας.
Παραγγελία για take away – περνάει ο πελάτης και την παραλαμβάνει.
Λάβετε επιχειρηματικές αποφάσεις από τις σχετικές αναφορές και τα γραφήματα απόδοσης όπως:
Πωλήσεις, Κρατήσεις τραπεζιών, Επισκέπτες ιστοσελίδας αλλά και της σελίδας στο Facebook, Νέοι Πελάτες, Παλαιοί πελάτες, Είδος παραγγελίας Delivey ή Take out και πάρα πολλά αλλά  που θα βρίσκετε στην βάση δεδομένων μας.

Δημιουργήστε προωθητικές ενέργειες με οποιαδήποτε λογική μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα πακέτα γευμάτων για τουρίστες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακίνητων.

Για AirBnb δηλαδή.. Τα All day mealz  σας περιμένουν.

Γιατί εμάς;

KΕΡΔΟΣ και αυτονομία
Απλά τα πράγματα, το 7% ως και 12 % προμήθεια στο κλείνει το μαγαζί!  Αύξηση εσόδων και ο έλεγχος στα χεριά σου!
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ
Σου παρέχουμε ιδανικό ιστότοπο πωλήσεων που μπορείς να διαχειριστείς και να προσαρμόσεις και μονός σου, χωρίς να πληρώνεις φιλοξενία (Hosting 120€ το χρόνο)
ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ
Άλλα συστήματα παραγγελιών δεν σου το παρέχουν, και αυτοί που το κάνουν σε υποχρεώνουν να κάνεις έκπτωση 10% ή 15%!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Δεν γνωρίζετε πληροφορίες για τους πελάτες σας πάρα μονό να τα βασικά. Με εμάς θα γνωρίζετε κάθε πελάτη σας έναν προς έναν όπως και τι αγορές έχει κάνει. Πόσες παραγγελίες έχει κάνει. Πότε παρήγγειλε τελευταία φορά κι αλλά πολλά!
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Εδώ έχετε τον έλεγχο! Στατιστικά! Αναφορές! Επεξεργασία μενού! Επεξεργασία ιστότοπου! Διαφημίσεις! Online Πληρωμές!
AIRBNB & ALL DAY MEALZ
Απευθυνθείτε στην τουριστική αγορά , σε όσους επισκέπτονται τα μέρη σας μέσω Airbnb και Booking! Δημιουργήστε προσφορές με π.χ.  “Απεριόριστο φαγητό” το άτομο από 12€ ή Με προ-αγορά 5 γευμάτων έκπτωση 50%!
Γιατί όχι! Απλά κεράστε τους κάτι! Φιλοξενία λέξη Ελληνική!