Πολυκάναλο διαδικτυακό σύστημα παραγγελιών. Με την υπηρεσία μας  βρίσκεστε σε κάθε ηλεκτρονική γωνία του διαδικτύου επικοινωνώντας έξυπνα με τον μέγιστο αριθμό πελατών!

Ξεκινήστε να παίρνετε παραγγελίες στις επόμενες ώρες.
Προσαρμόζουμε εμείς το μενού σας στον ιστότοπο σας.
Προσαρμόζουμε εμείς το μενού σας και στο Facebook.
Πληρώνεστε άμεσα χωρίς μεσάζοντες.
Αυξάνετε τα έσοδα αποφεύγοντας τα ποσοστά  προμήθειας από τρίτους.
Λαμβάνεται παραγγελίες άμεσα.
Ελέγχετε ότι θέλετε όποτε θέλετε από τον πινάκα έλεγχου.

Πως θα κάνω  τις πρώτες μου πωλήσεις;

Μέθοδος μετατροπής των ηλεκτρονικών πωλήσεων από τις αυθεντικές επαγγελματικές σελίδες του καταστήματος FACEBOOK και ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιείτε ήδη ένα σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας που βασίζεται σε προμήθειες; Όταν οι πελάτες βλέπουν τις φθηνότερες τιμές στον πραγματικό ιστότοπό σας ή στην σελίδα σας στο Facebook (δεν χρειάζεται να πληρώνουν τις προμήθειες τρίτων), και θα επιστρέψουν. Είναι ωφέλιμο  για εσάς και τους πελάτες σας.

1. Εστιάστε στην ενθάρρυνση των πελατών να παραγγείλουν από τις αυθεντικές σελίδες σας.
2. Θα εξοικονομήσετε μεγάλα ποσά από προμήθειες και μπορείτε να δημιουργήσετε τον κατάλογο πληροφοριών  των πελατών σας.
3. Όταν έχετε αρκετές πληροφορίες για τον πελάτη στη βάση δεδομένων σας, μπορείτε να κάνετε τις δωρεάν προσφορές προώθησης για να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Φυλλάδιο προωθήσεως μετατροπής

Σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, βάλτε ένα μικρό φυλλάδιο και κατευθύνετε τους πελάτες σας στον δικό σας ιστότοπο (Μέγεθος: Επαγγελματική κάρτα ή Α5)

1. Βεβαιωθείτε ότι σε κάθε παραγγελία βρίσκετε μέσα και ένα τέτοιο φυλλάδιο – κάρτα.
2.Τοποθετήστε τι ίδιες κάρτες  στα τραπέζια του καταστήματος για να επισημάνετε τις αυθεντικές σελίδες σας στο ίντερνετ.
Με αυτόν τον τρόπο, κάθε πελάτης σας μπορεί επίσης να γίνει πελάτης μέσω διαδικτύου, χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των αιχμής.
3. Αν έχετε καφέ και σνακ κολλήστε στο καπάκι του Freddo την δική μας δωρεάν μακέτα προώθησης μετατροπής πελατών.
4. Σε όλα τα υλικά συσκευασίας, κολλήστε την δωρεάν μακέτα προώθησης.
5. Παρήγγειλε δωρεάν από εμάς τα πρώτα 500 αυτοκόλλητα.
6. Μεγάλη αφίσα προώθησης σε εμφανές σημείο του καταστήματος.
Δημιουργήστε εμπιστοσύνη στους πελάτες σας, όταν προσπαθήσουν να παραγγείλουν online από εσάς. Ένας απλός τίτλος όπως “Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες επιβεβαιώνονται χειροκίνητα από εμάς! Μάθετε σε πραγματικό χρόνο, όταν το φαγητό σας είναι έτοιμο! “ Μπορεί να κάνει θαύματα για το αρχικό σας ποσοστό επιτυχίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!